Skönhetsbehandlingar

En SPA-behandling handlar mest om avkoppling. Du ska känna dig lugn och harmonisk när du lämnar din behandling. Du ska må bra och få mer energi. 

 

Även om fokus här är på avslappning så kan man även här få behanlingar som exempelvis tar bort torr hud eller en massage som släpper spänningar eller muskelvärk. 

 

Ofta används olika oljor eller dofter för att förstärka känslan av lugn och avkoppling. Är ni extra känsliga mot starka dofter eller så fråga innan ni bokar vad som används och om ni kan byta bort det om ni behöver. 

behandlingar

Här finner ni några exempel på SPA-behandlingar. 

 

Sammetskänsla – Hela kroppen peelas med vit sand. Efter det njuter du av en bommulsinpackning som ger huden ny återfuktning och mjukhet. Avslutas med en avkopplande skalp och kroppsmassage. Vanlig tidsåtgång är 60 minuter.  

 

Drömlik avkoppling – Inpackning med spirulina som rensar ut slaggämnen från kroppen. Avkopplande rygg och handmassage. Avslutas med ansiktsmassage. Vanlig tidsåtgång är 60 minuter. 

 

Hot Stone – Massage med varma lavastenar. Om du vill känna något utöver det vanliga är detta en skön antistressbehandling. Vanlig tidsåtgång 60 minuter. 

 

Choklad massage – Äntligen kan du frossa i choklad utan några som helst skuldkänslor. En avslappnande massage som ger silkeslen hy och efterlämnar en ljuvlig chokladdoft som gör att du själv känner dig läcker som en pralin efteråt. En mycket uppskattad present då den är lite utöver det vanliga. Vanlig tidsåtgång 60 minuter. 

 

Choklad SPA – Denna chokladbehandling är lite mer omfattande än den ovan. Här peelas hela kroppen med chokladscrub. Därefter får du njuta av en helkroppsmassage med varm chokladolja. Vanlig tidsåtgång är 90 minuter. 

 

Kroppsinpackning – Detta brukar finnas som ett tillägg till din behandling eller som en egen behandling då denna tar cirka 45 minuter. Du kan fullända din kroppsbehandling med en inpackning för hela kroppen. Det finns olika att välja mellan beroende på vad man önskar för känsla. Välj exempelvis mellan: 
Spirulina – Utrensande
Choklad – Avslappnande
C-Vitamin – Energigivande
Bomull – Återfuktande