Skönhetsbehandlingar

Pro Care Cavitation har under de senaste åren kommit att bli en av de vanligaste kosmetiska behandlingarna i USA. Det som skiljer Pro Care Cavitation mot en vanlig fettsugning är att patienten aldrig blir nedsövd med narkos och att du slipper ärr och återhämtningstid efter behandlingen.

 

Många upplever att bli behandlad med narkos under fettsugning som ett stort ingrepp. Med Pro Care Caviation slipper man detta. Detta utesluter både det traumatiska runt behandlingen och blodförlusten under operationen, samt även risken för blåmärken och stora smärtor direkt efter ingreppet.

fettreducering

Pro Care Cavitation är ett icke kirurgiskt sätt att lokaliserat ta bort oönskat fett från de flesta delar av kroppen, som till exempel midja, höfter, lår, överarmar och knän men även ansiktet och halsen kan behandlas. Något som är viktigt att tänka på är att Pro Care Cavitation inte ersätter bantning utan är ett komplement till andra viktminskningsmetoder. Pro Care Cavitation är till för att punktbehandla fettkuddar på kroppen.


De fettceller som väl är borttagna återbildas inte vid en ev viktuppgång.

Hur går fettbehandlingen – Pro Care Cavitation till?

Fettbehandlingen börjar med att man använder sig av ett sk Cavitations munstycke på det fettområdet som skall behandlas. Efter det aktiveras lasern enligt ett jämnt systematiskt mönster. Energin från lasern smälter sönder fettcellerna, fettcellens innehåll övergår då till att bli en oljeliknande vätska som lämnas kvar i kroppen. Kroppen tar sen själv hand om den och bryter ned den.

Smärta efter fettbehandlingen?

Pro Care Cavitation ger inga efterverkningar för patienten. Man kan till och med gå tillbaks till arbetet omedelbart efter en behandling.

 

Efter 6 behandlingar kan man ha tappat så mycket som 10cm. Tiden som fettbehandlingen tar kan variera mellan 20min till någon timma beroende på hur stora områden som skall behandlas.